Nico Brillen & Lenzen de "Varilux Specialist"


Comfortabel leven begint met goed voor jezelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn, uw ogen bijvoorbeeld. Nico Brillen & Lenzen geeft uw ogen de zorg die ze verdienen.

Met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur, zeer hoogwaardige producten en een fantastische service. Ook het modeaspect en wat een bril kan doen voor iemands persoonlijkheid staan bij ons centraal. Bij ons werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen.
Bij Nico Brillen & Lenzen ben je verzekerd van goed advies en is er oprechte interesse in de klant.
 

- Varilux brillenglazen,  vaak gekopieerd, nooit geëvenaard! -

 

Unieke tevredenheidsgarantie
De Varilux kwaliteit is uniek. Elk glas is een topprestatie. Varilux glazen zijn de beste oplossing voor uw kijkprobleem. U treft bij de glazen een bewijs van echtheid aan. Dat is uw zekerheid dat u glazen heeft van Essilor; de uitvinder van Varilux. Toch kan het zijn dat u op één of andere manier niet tevreden bent over uw nieuwe Varilux brillenglazen.

Mocht dat zo zijn, dan kunt u aanspraak maken op de unieke Varilux tevredenheidsgarantie. Gedurende de eerste 10 weken na aflevering van uw bril met Varilux glazen, kunt u alsnog kiezen voor een ander glas.Delen